English
 
 
 

El Salvador is het kleinste land van Midden Amerika, heeft met maar 20742 vierkante meters een hele variatie van activiteiten en avonturen in de bergen, meren, stranden, rivieren en steden; en dit allemaal binnen afstand van 4 uur bij elkaar vandaan.

De biodiversiteit van El Salvador bevat mangrovenbossen, moerassen, meren, nevelbossen, droge tropische bossen en pijn- en eikenbossen, waar een diverse variatie van vlinders, vogels, vissen en orchideeen wonen. El Salvador heeft een vulkanisch landschap dat erg geschikt is voor verschillende activiteiten zowel op het land als in het water, zoals mountainbiken, hiken, duiken, vissen, surfen, kayakken en raften.

Gedurende onze culturele tours ontdek je archeologische schatten zoals de maya ruines van “Joya de Ceren” wat door UNESCO op de wereld erfgoed lijst geplaatst in 1993. Ook tipisch Salvadoraans goud, handwerk van verschillende artiesten in hout en gekleurde textiel. Bezoek koloniale steden, bergdorpen, Maya tempels en musea.

Bekijk en ontdek wat El Salvador heeft te bieden, je zult versteld staan!

 

         
Mizata Resort
Vea nuestro hotel en La Libertad.
  Hotel Miraflores
Vea Nuestro hotel en Las Flores,San Miguel.
 

Epic Surfing Adventures
Vea Nuestra guia desurf .

 

 
En esta sección podrás disfrutar de manera diferente tonalidades y colores que este hermoso país ofrece. Cada rincón de El Salvador es impresionante.